Promosi Klinik Lumba BMX Sempena Le Tour de Langkawi

Kami di unit pembangunan sukan lumba BMX kebangsaan sedang merancang pelbagai aktiviti sepanjang tahun ini. Pelbagai klinik dan pertandingan telah dirancang.  Kami juga sedang mencari pelatih-pelatih baru untuk menyertai sukan BMX sebagai persiapan SUKMA 2010.


YURAN

Jika anda berminat menyertai klinik kami kami ada menyediakan 2 pakej menarik.


PAKEJ AHLI

Untuk setiap klinik & latihan pihak kami akan menyediakan basikal dan peralatan asas untuk ahli.


Yuran ahli adalah RM50.00 setahun.


Tiada yuran dikenakan untuk setiap latihan.


Jika pelatih ingin menyertai perlumbaan yuran RM5.00 sahaja di kenakan untuk kategori junior ke bawah dan RM10.00 untuk senior dan elite.


BUKAN AHLI

Untuk setiap klinik & latihan pihak kami akan menyediakan basikal dan peralatan asas pada kadar RM5.00 untuk satu sesi latihan dan sewa peralatan RM5.00.

Continue Reading

Review: BMX COMP sempena Hari Wilayah KL

Berlangsunglah sudah Bmx Competition Sempena Hari Wilayah 2009 ini semalam iaitu pada 1/02/2009

Competition
ni sepatutnya start on Saturday(31/01/2009),tapi tiba2 hujan pulak
turun..maka comp dituda pada keesokan harinya…bermula dengan BMX
Street(best trick)novice dan kemudiannya expert…disusuli pula dgn run
pertama BMX Flatland novice dan expert…habiss jaaa 1st run untuk
expert..hujan mulai turun lagii…kelam kabut p carik tempat
beteduh…heh..tapi alhamdulillah…hujan tak lama…berenti ja hujan
competition sambung balik…kali ni bermula dgn 2nd run BMX Flatland
bagi novice dan lepas tu expert…habis BMX Flatland,BMX Street plak
sambung…..

begitulah serba sedikit perjalanan competition utk
hari tu….overall saya boleh ckp…comp nie best!..rider2 ramai
turunnn bagi support event nie dan secara tak langsung memeriahkan lagi
event ni….Flatland yg kebiasaannya tak lebih 10 org yg join..kali nie
ramai yg dtg….street pon meriah n seronok tgk bila masing2 push trick
kaw2…huhuhu…crowd pulakk..alhamdulillaaahhhh….masa flatland
berlangsung…penuh crowd kat keliling tempat kami…tepuk dan sorak
dari dorg pon not baddddd~!….walaupun ada satu masa ni tumpuan dorg
beralih ke pertandingan shuffle di satu sudut yg lain…tapi
takpalah…lama kelamaan event kita akan dpt crowd yg lagi banyak dari
petandingan shuffle tuh…insyaallah…heh….masa street plak mmg
crowd seronok la tgk rider2 suma terbang2,pusing2 kat
udara,dll….huhu…

Rasanya itu je lah kot yg boleh saya nak
cerita kat sini…hehheeh…gambar2 dah pun diupload oleh abg nan…yg
lain2 post la gambar2 korg skalii…hahaahhaha…amiro0l…ang punya
gambaq banyak menarik(heheh..post yg ada gambaq kita banyak2 sket :P)…Akhir
sekali…TAHNIAH kepada mereka2 yg telah berjaya dlm competition pada
hari tersebut dan terima kasih kepada rider2 yg dtg support
event…insyaallah..next event meh kita turun ramai2 and memeriahkan
lagi keadaan..biar crowd tgk event kita nie menarik+best…bila ramai
crowd tertarik dgn event kita nie insyaallah kita(rider2) pon semangat
nak main…(cheh…ckp mcm saya plak yg organize comp
aritu..ahhahaha)….sekian sahaja liputan saya utk competition
tersebut..berikut ialah result bagi competition nieh:-

BMX Flatland (Novice)
1st)Botak SP
2nd)Zarif Teluk Intan
3rd)Samad

BMX Flatland (Expert)
1st)Lan Ipoh
2nd)Pak Tam
3rd)Boy Guaq

BMX Street (Novice)
1st)
2nd)
3rd)
(zul ckp “novice aku tak ingat laa..nanti aku balik aku check dlm file aku balik”..hahahaha)

BMX Street (Expert)
1st)Botaxx
2nd)Shami
3rd)Taufik

Continue Reading

note

sdf fdsggher rere ergerrgwg ehrsehghs5hsgewrgsht rh erhth trh th rhgwgwgres grg serg erg erg gr serg rg sreg serg serg
re tertrereg e e5h5eh 5heh fgreg gdf4we5wegegwff gr rgerw werg weheh

dsf fsdf sdfsdfsd sd;j;s df;sdj;ds ;sd;jfsd;jdsfsdf sdfsdj dsjkf sdfsjd dsjfj sjkb skjf sk bskb skj s sdkbfkjsjksdbfjksdbkjf sdfsfsdf sdf seegsgsg sgs
e gseg segsegseg seg sgseg sesegs gsegse hgrh rtjtyjjr

tinymce with image upload

pathauto – installed

mollom – installed
related node
adsense

event calendar

Dfsfsf sdfdssd

sdfsdf

sdfsd

sdf sfsd

fds fsd

fds sdf

dsgdfgdf sgseg segser

sfgs gsdfgs gsergergr

srg sergesrg

Continue Reading
Close Menu