Rider Of The Month – Arif Klang

IMG_7789 copy

 

Name: Muhammad Saiful Ariff bin Baha’uddin
Nickname: Arif Klang
Age: 25
Hometown: Jalan Kebun Klang
Years of ridig: 10
Sponsors: Primary bike, Heavyweight, Stussy Kuala Lumpur

 

IMG_5061 copy

 

Apa yang membuatkan kau start riding BMX?
-Dulunya masa form 2 dengan sahabat2 kampung masing2 mencari identiti disebabkan bola sepak terlalu bosan, mulanya ikut wak klang main skate sampai sanggup kayuh ke tesco beli deck. Tak semenanya satu hari TV1 siarkan X-Games 2004 kat tv baru lah kenal BMX time tu tengok Colin mckay & Ryan Guettler serta merta terus terpikat & start dari tu terus cari basikal BMX

 

Park or street? Kenapa?
-Park, Street, Dirt, Racing atau Flatland semuanya ok sebab dulu masa start ride basikal ada satu je so basikal tu lah untuk Park, Street, Dirt, Racing & Flatland, one for all & all for one gitu. Tapi buat masa ni lebih kepada Park sebab faktor jadual masa yg agak padat
Continue Reading Rider Of The Month – Arif Klang

The Curb X Devise Clothing collaboration project : BICYCLEMOTOCROSS

  • Post Author:
  • Post Category:Uncategorized
  • Post Comments:0 Comments

Shahrul Reezwan BMX Malaysia The Curb

The Curb had teamed up with their retail partner in crime, Devise Clothing for a limited edition collaboration project; BICYCLEMOTOCROSS T-Shirt. The story is simple, their both came from the same root- BMX and they just want to let more people to know what is the three alphabets mean. Know the history, know the meaning; BICYCLEMOTOCROSS.

The T-Shirt comes in two colorways, White on Black and Black on Black. Both colors run in a limited quantity of 50 pieces each. To make it more rad, each T-Shirts come with a 30cm X 5.5cm dimension of a windscreen sticker.

Get it at The Curb or Depot By Devise

detail 3 white bmx tshirt detail 2 detail 1 car sticker black bmx tshirt

Continue Reading The Curb X Devise Clothing collaboration project : BICYCLEMOTOCROSS