BMX MALAYSIA SHOP

  • Post Author:
  • Post Category:Uncategorized
  • Post Comments:38 Comments

Wanna get a quality BMX parts but dont know where to get it?

www.thecurbkl.com

for more info, can contact 0126841441 (iwan)

Comments

comments

This Post Has 38 Comments

  1. al-ikaikah

    spray ironlak ngan montana tu jual ke hiasan je??

  2. iwan

    jual. RM30 satu.

  3. iwan

    bukan. itu wtp reason. rm1500. tapi warna hijau dah takde. warna hitam je ade.

  4. Fiz

    hi..BMX yang warna hijau tu WTP volta ke???….harga

  5. iwan

    sorry ktorang takde barang bmx race la buat mase ni…

  6. lans

    ade bmx racing tak,redline ke atau haro..?

  7. iwan

    ko call nombo mane ye? better contact number ni. 0126841441. iwan.
    ktorang selalu bz la. kalau call tak jawab tu sms je la.
    kalau ko pegi ikot alamat yg kat atas ni, mmg la dah takde sbb ktorang dah pindah pegi belakang.
    Tempat yang sama, cuma belakang die je. Lebih tepat lagi, belakang CK Music.
    bukak pukul 1 petang, tutup pukul 11malam.

  8. lolz

    bro, bmx brand ape ade?

  9. iwan

    tak dapat jumpa? dah ade map pon takleh nak jumpe jugak ke….

    bmx banyak brand ade. flybike, verde, duo, fitbike, shadow, subrosa, odyssey, salt, wethepeople dan baaanyakkk lagi…

    basikal paling murah brand WeThePeople Arcade. RM1300.

  10. Is

    salam. sedap lagu soundtrack video “in bmx we unite”. Track dari Celldweller Wings of Icarus”. aku pun minat gak CellDweller.

  11. RiDeR

    BRO, NPE KOL X BERJAWAB?
    LG SATU, KNAPE BILE PEGI JE TUTUP?
    WAKTU DAN HARI BEOPERASI?

  12. kude

    aaa…bmx punye chainring barape satu???

  13. Hazeeq Azlan

    Tak dapat jumpe kedai District shop pun ?

    Ade kedai bmx yang lain tak kat KL ni ?

  14. unknown rider

    bike rm 1400 ke bwh ade???
    klau ade tlg senaraikan bleh???

  15. cruzer

    salam…
    barang brand gt ada ker…?? sbb nak buat fuuly set GT la..
    thanx dude..

  16. iwan

    haah btol la tu. hehe…. same la kite minat lagu2 cmtu.

  17. iwan

    barang GT aku tak bawak masok la. sorry.

  18. Anonymous

    d kl????malaysia??

  19. iwan

    ya iyaaa….  Di Kuala Lumpur la tu..

  20. b-bird

    were can i buy BMX at Penang!!!!!!!!

  21. b-bird

    were can i buy Alloy BMX at penang!!!!

  22. amirul

    ade tak bmx kurang dari RM600?

  23. muhammad hafiz

    nak beli BMX area penang yang murah ! ada tak ? butterworth

  24. Niz Niz

    frame bmx or fully bmx for flatland ad x……

Leave a Reply