Kayuhbmx 10 Years Anniversary

  • Post Author:
  • Post Category:News
  • Post Comments:1 Comment

kayuhbmx 10years smalla

 

This year, Kayuhbmx are celebrating our 10 years of existing in Malaysia BMX scene.

We are still here, continuing to support our beloved Malaysia BMX scene

“In BMX we unite, in BMX we stand”

 

 

Continue Reading Kayuhbmx 10 Years Anniversary

1st competition sanction by Twenty Inch Cup

POSTER NEW XFEST TWENTYINCHCUP

X-Fest 2015 BMX Park Competition will be the first competition in 2015 to be sanction by Twenty Inch Cup. Top ten riders will be given points that will be accumulated by end of this year.
So dont miss this great competition organised by KPTM students.

 

Continue Reading 1st competition sanction by Twenty Inch Cup

Rider Of The Month – Arif Klang

IMG_7789 copy

 

Name: Muhammad Saiful Ariff bin Baha’uddin
Nickname: Arif Klang
Age: 25
Hometown: Jalan Kebun Klang
Years of ridig: 10
Sponsors: Primary bike, Heavyweight, Stussy Kuala Lumpur

 

IMG_5061 copy

 

Apa yang membuatkan kau start riding BMX?
-Dulunya masa form 2 dengan sahabat2 kampung masing2 mencari identiti disebabkan bola sepak terlalu bosan, mulanya ikut wak klang main skate sampai sanggup kayuh ke tesco beli deck. Tak semenanya satu hari TV1 siarkan X-Games 2004 kat tv baru lah kenal BMX time tu tengok Colin mckay & Ryan Guettler serta merta terus terpikat & start dari tu terus cari basikal BMX

 

Park or street? Kenapa?
-Park, Street, Dirt, Racing atau Flatland semuanya ok sebab dulu masa start ride basikal ada satu je so basikal tu lah untuk Park, Street, Dirt, Racing & Flatland, one for all & all for one gitu. Tapi buat masa ni lebih kepada Park sebab faktor jadual masa yg agak padat
Continue Reading Rider Of The Month – Arif Klang

Kayuhbmx – Rider Of The Month

rider of the month

 

Starting this month (March 2015) , we will have an interview session with one rider per month.

Our first interview will be coming out shortly. Stay tuned!

 

 

Continue Reading Kayuhbmx – Rider Of The Month